<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та термінивсі новини дня
Політика
Україна
03.08.2023 785

У Криму прогриміли вибухи в районі двох авіабаз: перекрито міст

"Бавовна" "розквітла" в районі Гвардійського та Новофедорівки.

363174def8056b8dc074229ea201ae82_03.08.23

В окупованому Криму 2 серпня пролунали вибухи у Сімферополі та в районі населених пунктів Гвардійське та Новофедорівка, де розташовані військові аеродроми. Пише ТСН. 

Про це пишуть місцеві Телеграм-канали.

Так, про звуки вибухів повідомляється у Сімферополі та в районі, а саме – селищі Гвардійське. Зазначається, що у селищі був дуже потужний вибух і "шапка" у повітрі.

Зауважимо, у Гвардійському розташована однойменна авіабаза, яку на сьогодні контролюють Повітряно-космічні сили Росії. На аеродромі базується російський 37-й змішаний авіаційний полк.

Окрім того, повідомляється про роботу ППО у селищі Новофедорівка Сакського району, де теж розташований військовий аеродром.

Внаслідок бавовни окупанти тимчасово перекрили рух Керченським мостом.

Російська окупаційна влада Криму наразі не коментувала "бавовну" на півострові.

Нагадаємо, 30 липня в Росії заявили про спробу атаки 25 безпілотниками по Криму. В Міноборони РФ запевнили, що всі дрони були начебто збиті. Постраждалих та руйнувань не було.

А ввечері 31 липня російські загарбники вкотре перекривали рух на Кримському мосту та оголошували там повітряну тривогу, про причини чого не повідомлялося. Водночас на залізничному вокзалі в окупованій Керчі було оголошено евакуацію через повідомлення про замінування.

Додамо, напередодні таблоїд Sunday Express із посиланням на власні джерела повідомив, що британські військові на закритій базі країни тренують українських спецпризначенців, щоб допомогти звільнити Крим до Різдва.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Криму прогриміли вибухи в районі двох авіабаз: перекрито міст 5.00 5 2
Політика / Україна
03.08.2023 785
Еще материалы раздела «Україна»