<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.08.2023 341

Спека до +33 і ніяких опадів: синоптики назвали дату, коли відступлять грози

3 серпня по всій території України нарешті відступлять опади та буде суха погода. Незначні дощі ймовірні у частині областей лише зранку, вдень буде тепло та сонячно.

01001e2r-0acd_1280x720_03.08.23

Про це йдеться у прогнозі Укргідрометцентру. Так, у четвер на українців чекає справжня літня спека. Пише OBOZREVATEL. 

В середньому стовпчики термометрів по Україні триматимуться на позначках +29…+31 градус. У південних районах температура  буде ще вищою – до +33 градусів. Переважатиме південно-західний вітер з поривами 3-8 м/с.

У Києві синоптики прогнозують короткочасний дощ зранку. Вдень погода буде сухою та сонячною, очікується +27…+29 градусів.

Зазначимо, що раніше синоптикиня Наталка Діденко попередила українців про справжню рекордну спеку до +40 градусів. Зокрема, така погода очікується в Україні найближчими вихідними. При цьому на заході, навпаки, буде досить прохолодно –  +19+22 градуси.

Нагадаємо, що синоптикиня попередила, що в Україну йде рекордна спека до +40 градусів. Південні й східні регіони першими зіткнуться із підвищенням температури – вже найближчими днями. Але загалом до сильної спеки треба готуватися більшості українських громадян наприкінці тижня та подекуди на початку наступного.

Як повідомляв OBOZREVATEL, весна 2023 року увійшла у двадцятку найтепліших з 1881 року спостережень. Протягом трьох місяців було зафіксовано сім температурних рекордів добової температури повітря.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека до +33 і ніяких опадів: синоптики назвали дату, коли відступлять грози 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.08.2023 341
Еще материалы раздела «Суспільство»