<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Світ
03.08.2023 264

Politico назвало можливі дати та місця переговорів щодо України на вищому рівні

Світові лідери можуть обговорити Україну на полях Генеральної асамблеї ООН або під час саміту G20 в Індії. Обидва заходи заплановані на вересень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Politico.

За даними видання, зустріч світових лідерів щодо України стане наступним кроком після саміту політичних радників у Копенгагені. Ймовірно, буде ухвалена спільна заява глав держав.

Україна розглядає цю зустріч як "попередницею" мирного саміту, який анонсувала раніше.

За словами західних чиновників, зустріч на рівні глав держав може пройти на полях вересневої Генеральної асамблеї ООН або у рамках саміту G20 в Індії, який запланований на 9-10 вересня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Politico назвало можливі дати та місця переговорів щодо України на вищому рівні 5.00 5 1
Політика / Світ
03.08.2023 264
Еще материалы раздела «Світ»