<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Європа
03.08.2023 318

Єврокомісія створює механізм для підтримки відбудови України у розмірі 50 млрд євро

Єврокомісія створює механізм для підтримки відбудови та модернізації України у розмірі 50 млрд євро, передає Media Center Ukraine - Ukrinform.

Виплати розраховані на 2024-2027 роки, щоб допомогти нашій державі протистояти російській агресії та відновитися.

За словами депутатки Європарламенту Віоли фон Крамон, ЄС має спочатку побачити план розвитку України від України, який буде складений українським народом, а не тільки українським урядом. "Це також важливий елемент для нас у Європейському парламенті, що цей план має бути впроваджений у демократичний спосіб, а до розробки включено громадянське суспільство", – пояснила фон Крамон.

Вона зазначила, що виплати почнуться з початку 2024 року. Перший стовп (так званий «Український план»), складатиметься із 12 млрд євро.

Оценка материала:

5.00 / 1
Єврокомісія створює механізм для підтримки відбудови України у розмірі 50 млрд євро 5.00 5 1
Політика / Європа
03.08.2023 318
Еще материалы раздела «Європа»