<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
05.08.2023 341

"Це неминуче": Гуменюк прокоментувала "бавовну" у Феодосії та Новоросійську

У Збройних Силах України прокоментували вибухи у Феодосії та Новоросійську

5dc131436e1155172a08395bffed06a5_05.08.23

Так, у Феодосії розташоване потужне нафтове сховище, де можуть зберігатися дуже великі запаси для Чорноморського флоту. Пише ТСН. 

Про це сказала речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, повідомляє "Крим. Реалії".

"Бавовни" буде більше

Як відзначила Гуменюк, про це говорилося і тоді, коли розквітла перша "бавовна", ще в районі Севастополя в подібній установі.

"Зрозуміло, що вони будуть захищати цей напрямок, що логістика ворога зосереджена в цих місцях, і забезпечення паливно-мастильними матеріалами – це дуже важливий компонент бойової готовності. Тому "бавовна" буде квітнути, і це неминуче", – запевнила Гуменюк.

Що ж до вибухів поблизу Новоросійська у Краснодарському краї, речниця припускає, що це є провокація Росії. Водночас українські ЗМІ з посиланням на джерела повідомляють про спецоперацію СБУ.

Нагадаємо, вночі 4 серпня в районі тимчасово окупованої Феодосії пролунали потужні вибухи. Повідомляється про роботу ворожої ППО. Місцеві зазначають, що після "бавовни" частково зникло світло.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це неминуче": Гуменюк прокоментувала "бавовну" у Феодосії та Новоросійську 5.00 5 1
Політика / Україна
05.08.2023 341
Еще материалы раздела «Україна»