<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2023 333

“Запрошуємо до України”: Данілов різко відповів чиновникові ООН, який засудив удари дронами по Москві

В офісному центрі “Москва-Сіті”, який атакували безпілотники, розташовані певні інституції, які ухвалюють рішення щодо війни в Україні.

5809493e19e5cf44b8d349951f09c494_06.08.23

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував нещодавню заяву заступника речника генсека ООН Фархана Хака щодо неприпустимості атак дронами по цивільних об’єктах у столиці держави-агресорки. Пише ТСН. 

“Якщо той чи інший чиновник не розбирається і не розуміє, що відбувається, то ми його запрошуємо до нашої країни, щоб він подивився, звідки летить, а потім давав нам поради, чи можемо ми [бити] по тому "Москва-Сіті", де розташовані певні інституції, які ухвалюють рішення, зокрема і щодо війни...” – різко заявив він в ефірі національного телемарафону.

Водночас Данілов наголосив, що виступ одного з чиновників ООН – це не є позицією ООН.

“Доволі таки дивна позиція у цих чиновників, які ні за що не відповідають і можуть тільки робити такі заяви, які потім починають транслюватися, що це нібито позиція ООН... "Москва-Сіті" – це певний символ... У війні символи мають величезне значення… Ми не збираємося зупинятися, це наше завдання – нищити ворога до того часу, поки він не піде з нашої землі", – наголосив секретар РНБО.

Як відомо, в ніч проти 1 серпня російську столицю знову атакували безпілотники. Це була вже п'ята атака на Москву за останні три місяці. Поцілили дрони у вежу бізнес-центру "Москва-Сіті", в якій розташовані кілька міністерств.

Оценка материала:

5.00 / 1
“Запрошуємо до України”: Данілов різко відповів чиновникові ООН, який засудив удари дронами по Москві 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2023 333
Еще материалы раздела «Україна»