<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
06.08.2023 3864

Пригожина вже може не бути серед живих – білоруський опозиціонер

Екскухаря Путіна могли вбити декілька днів тому.

96e91fc680c106553712ba09007d6953_06.08.23

Є версія про те, що Пригожин вже не живий. Ймовірно, його усунули під Пінськом. Пише ТСН. 

Про це в ефірі ТСН сказав білоруський опозиціонер, організатор "Білого легіону" Сергій Бульба.

Детальніше про "ліквідацію" Пригожина

За словами опозиціонера, Олександр Лукашенко в курсі, що Євген Пригожин усунений. Знає диктатор і про впевненість путінської Росії в тому, що основна маса "вагнерівців", які брали участь у цьому путчі, має бути вирізана під нуль. Ті, що залишилися, будуть переведені в Африку під нових кураторів. Мабуть, там з ними вчинять приблизно таким же чином – кидатимуть на забій.

Бульба уточнив, що ліквідація Пригожина могла статися 5-6 днів тому. Так, йдеться про задушення.

"Тіло було розчленоване і частини спалені для того, щоб потім неможливо було пізнати. І те, що нам зараз показують – це його нібито друг, двійник, якого він у в'язниці для себе знайшов. І який пізніше, вийшовши з в'язниці, поміняв собі паспорт і він тепер теж Євген Пригожин. Вони відрізнялися переважно візуально тим, що у когось з них була фаланга пальця", – припустив організатор "Білого легіону".

Раніше зазначалося, що 3 серпня із Санкт-Петербурга до Білорусі знову прилетів бізнес-джет ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Це вже вшосте за місяць.

Оценка материала:

5.00 / 4
Пригожина вже може не бути серед живих – білоруський опозиціонер 5.00 5 4
Політика / Світ
06.08.2023 3864
Еще материалы раздела «Світ»