<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.08.2023 460

В Україні різко похолодає: синоптики назвали дату

Цієї неділі на території України спостерігатиметься здебільшого суха та спекотна погода. Втім, вже незабаром значно похолодає.

Джерело: Укргідрометцентр, пише 24tv.ua.

Зниження температури очікується вже з понеділка. До речі, буде воно буквально по всій Україні, пише 24 Канал.

В Україні значно знизиться температура

В Укргідрометцентрі прогнозували, що у найближчі три доби спостерігатиметься зміна погоди. Цієї неділі буде сухо та спекотно. Лише на Заході, подекуди Вінниччині та Житомирщині вдень пройдуть короткочасні дощі з грозою.

Здебільшого температура повітря сягатиме +31...+36 градусів. Прохолодніше лише на Закарпатті та Прикарпатті, – +23...+28. тим часом на Півдні, Сході та місцями у центральних областях до 38 градусів. Втім, така сильна спека надовго не затримається.

7 – 8 серпня на Півдні та Сході спекотно і переважно сухо. У західних областях короткочасні дощі з грозами і прохолодно: вночі + 11…+ 16 градусів, вдень +18...+23. На решті території переважно без опадів (лише у північних областях 7 серпня короткочасний дощ, місцями гроза), зниження температури вночі до 13 – 19 градусів, вдень до 22 – 28,
– зазначили синоптики.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні різко похолодає: синоптики назвали дату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.08.2023 460
Еще материалы раздела «Суспільство»