<
НОВИНИ ДНЯ: На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінецьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.08.2023 399

Коли аномальна спека в Україні піде на спад: дата і карта погоди

Поступове зниження температури в Україні очікується наступного тижня.

Прогноз погоди на початок робочого тижня представили синоптики Ventusky. Пише apostrophe.ua. 

Зокрема, поступове зниження температури повітря та спад спеки очікується 7-8 серпня.

У зазначені дати в Україні будуть температурні гойдалки - від прохолодної погоди близько +16 градусів до нестерпної спеки, коли стовпчики термометрів сягнуть +39 градусів. Так, 7 серпня у західних регіонах (жовта зона) середня температура повітря складе від +12 до +16, у північних та деяких центральних областях (помаранчева зона) – від +21 до +24, а на півдні та сході – до +39.

8 серпня очікується аналогічна погода, але синоптики відзначають зниження температури повітря. У західних областях також від +12 до +16, у північних, центральних регіонах, у Харківській, частково Полтавській та Одеській областях – до +23, а на півдні та сході – від +29 до +34.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коли аномальна спека в Україні піде на спад: дата і карта погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.08.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»