НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
07.08.2023 370

Росіяни активно використовують ДРГ на кордоні з Чернігівщиною та Сумщиною

Ворог активізував використання ДРГ на кордоні з Чернігівською та Сумською областями.

Про це повідомив у ефірі телемарафону речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, ворог намагається використовувати ДРГ безпосередньо на кордоні з РФ.

"Якщо говорити про кордон з Білоруссю, на цьому напрямку ДРГ противника ми не фіксуємо, а ось по кордону з Росією, на жаль, ворог намагається використати такі групи особливо по Сумській області. Також фіксувалися спроби використання ДРГ на Чернігівщині, коли вони заходять на територію України, насамперед, для того, щоб виявити позиції Сил оборони України, але також і для проведення різних атак, які спрямовані, на жаль, у тому числі й на мирних людей", – зазначив він.

Демченко додав, що на цих напрямках ворог щоденно проводить обстріли. З початку серпня прикордонні наряди зафіксували близько 500 обстрілів України, які ворог здійснює зі своєї території.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни активно використовують ДРГ на кордоні з Чернігівщиною та Сумщиною 5.00 5 1
Політика / Україна
07.08.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»