<
НОВИНИ ДНЯ: Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великденьвсі новини дня
Політика
Світ
11.08.2023 396

"Що такого сталося, що такий курс?": Соловйов влаштував істерику через падіння російського рубля

У падіння рубля він звинуватив депутатів Держдуми РФ та Центральний банк Росії.

88b1bbccee3dde268be985c086781b42_11.08.23

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував істерику, бо російський рубль опинився в трійці найгірших валют у світі за даними Bloomberg. Пише ТСН. 

Істерику він влаштував під час ефіру своєї пропагандистської програми.

Він не розуміє, що в країні сталося, що такий курс валют, і вимагає пояснень від депутатів Держдуми РФ та Центрального банку Росії.

"У мене запитання до всіх депутатів Державної думи РФ. Скажіть, будь ласка, а ви не помічаєте, який зараз у нас курс валют в країні. Скажіть, буль ласка, ви хоч один запит до ЦБ (Центрального банку - ред.) зробили. Щоб ці люди прийшли і публічно пояснили. Поясніть, будь ласка, країні, щоб відбувається. Що такого сталося, що такий курс? Це ж приведе до росту інфляції. При чому пік випаде саме на час виборчої кампанії", - сказав він, а потім почав кричати.

Тут він згадав про Захід, який буде насміхатися із Росії, і захвилювався через це.

"Навіть не пояснює, якого хр*на курс так скаче, що над нами весь закордон тепер сміється. Що найслабша валюта у нас - рубль. Це завдяки геніальній політиці Центрального банку, який призирає народ, щоб хоч слово сказати", - закричав Соловйов, накинувшись із звинуваченнями на ЦБ.

Як повідомляли раніше, за даними Bloomber, рубль впав до 100 одиниць за долар та опинився серед найгірших валют.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Що такого сталося, що такий курс?": Соловйов влаштував істерику через падіння російського рубля 5.00 5 2
Політика / Світ
11.08.2023 396
Еще материалы раздела «Світ»