<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
11.08.2023 587

Кого Путін найбільше боїться у житті: відповів політолог

Є люди із оточення Путіна, які його переконують, що "краще вже не буде", потрібно завершувати війну.

e65f24f713fdfff8a604f1fc10dc9d2b_11.08.23

Російський президент-диктатор Володимир Путін найбільше боїться появи контреліти, оскільки у них є політичні ресурси, які підтримують силовики. Пише ТСН. 

Таку думку висловив Політолог Дмитро Орєшкін розповів 24 Каналу.

За його словами, оточення очільника Кремля тисне на нього ухвалити так званий "мирний план". Є люди, які йому говорять, що "краще вже не буде", маючи на увазі війну в Україні.

"Але не факт, що вони мають достатній вплив, аби серйозно тиснути на Путіна. Серйозно тиснути на Путіна може лише Україна або західні партнери", - вважає політолог.

"З ними Путін жорстко бореться. Наприклад, генерал Суровікін чи Мізинцев. Умовно, людей з групи Пригожина та самого Пригожина", – додав Орєшкін.

Як повідомляли раніше, очільник МЗС Дмитро Кулеба назвав президента, який може натиснути на Путіна та повернути "зернову угоду".

Оценка материала:

5.00 / 2
Кого Путін найбільше боїться у житті: відповів політолог 5.00 5 2
Політика / Росія
11.08.2023 587
Еще материалы раздела «Росія»