<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2023 417

"Відплата неминуча": представник ГУР розповів про полювання на офіцерів російської армії

Від початку широкомасштабної війни ліквідовано 15 російських генералів.

b22ede857b9556c65fe82c0992a1a541_12.08.23

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов розповів про полювання на офіцерів російської армії. Він наголосив, що в Росії про це знають і розуміють невідворотність відплати.

Про це представник ГУР сказав в інтерв'ю ТСН.

"Подробиці ми будемо спостерігати, читаючи некрологи тих самих російських генералів і, власне, не тільки генералів. А те, що спецпідрозділи ГУР МО працюють ефективно і не лише на лінії фронту, але й за лінією фронту - це так і це, власне, не новина. І головне, що це добре знають і розуміють рашисти, і знають, що відплата неминуча і може віднайти їх, де б вони не перебували", - підсумував Юсов.

Бійці ГУР отримали завдання знищити високопоставлених офіцерів РФ

Бійці елітного батальйону Головного управління розвідки "Шаман" в інтерв'ю виданню The Times розповіли про нове завдання: вбити високопоставлених російських офіцерів.

"У нас зросла кількість цілей, місій проти конкретних людей або цілей, як-от будівлі, де перебуває генерал або хтось подібний всередині Росії", - повідомив 30-річний сержант із позивним "Розумний", який брав участь у плануванні місій.

Боєць зазначив, що за останні пів року вони провели понад 10 таких операцій і досягли успіху.

Україна повідомляла про ліквідацію 15 російських генералів від початку широкомасштабної війни.

Раніше повідомлялося, що на війні проти України загинули щонайменше 2 тисячі російських офіцерів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Відплата неминуча": представник ГУР розповів про полювання на офіцерів російської армії 5.00 5 2
Політика / Україна
12.08.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»