<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
Політика
Росія
12.08.2023 370

Удари дронами по "Москва-Сіті" могли вплинути на російську оборонку: роз'яснення експерта

Атаки дронів на "Москва-Сіті" могла призвести до уповільнення реалізації проектів з виробництва нової зброї в Росії.

_ataka_droniv_30_07_2023_gettyimages_1564053322_650x410_12.08.23

Про це у коментарі РБК-Україна розповів військово-політичний експерт групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Він нагадав, що в комплексі з трьох веж "IQ-Квартал", по якому вже двічі прилітали дрони, знаходяться офіси російських міністерств.

"Те ж міністерство промисловості та торгівлі, яке зокрема відповідає за військово-технічні проекти, наприклад, за розвідувально-ударні БПЛА "Форпост-РУ", - уточнив Коваленко.

Як зазначив експерт, атаки дронів могли паралізувати повноцінну роботу російських відомств на 1-2 тижні. І цього достатньо, щоби вплинути на реалізацію проектів.

"Я більш ніж впевнений, що прильоти якихось дронів тільки зростатимуть кількісно і відбуватимуться на системному рівні", - додав експерт.

Атаки дронів на Москву

Нагадаємо, Москву вже неодноразово атакували невідомі дрони. Ще у травні вони змогли вдарити по Кремлю, а за кілька місяців - долетіли до російського міжнародного ділового центру "Москва-Сіті".

Уламки БПЛА знаходили біля російського Міністерства оборони та будівлі Головного розвідувального управління.

Джерела РБК-Україна повідомляли, що такі атаки - це спецоперація Головного управління розвідки Міноборони України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удари дронами по "Москва-Сіті" могли вплинути на російську оборонку: роз'яснення експерта 5.00 5 2
Політика / Росія
12.08.2023 370
Еще материалы раздела «Росія»