<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії дефіцит пального через удари по НПЗ, їй допомагає Білорусь, - ЦНС  В Україну йде перша спека: синоптик дала прогноз прогноз на 21 травня  В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півостровувсі новини дня
Політика
Світ
13.08.2023 421

"Що більша дальність польоту ракети, то коротша війна": Кулеба про постачання Україні Taurus та ATACMS

Дмитро Кулеба розповів, як Україна застосовуватиме далекобійні ракети Taurus та ATACMS.

98c359bf855dae7b3d6349c2549cc605_13.08.23

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запевнив закордонних партнерів, що Україна використовуватиме далекобійні ракети "Taurus" та "ATACMS" лише в межах своїх кордонів. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Twitter.

"Ракети дальнього радіусу дії мають вирішальне значення. Саме тому "Taurus" та "ATACMS" необхідні для успіху України, і ми просимо партнерів надати їх якнайшвидше. Обидві ракети будуть використовуватися виключно в межах наших кордонів. Що більша дальність польоту ракети, то коротша війна", - написав Кулеба.

Нагадаємо, в Німеччині вивчають можливість постачання Україні далекобійних крилатих ракет Taurus уже найближчими місяцями. Канцлер країни Олаф Шольц раніше заявив, що готовий надати зброю за умови, що США передадуть Києву свої далекобійні ракети ATACMS.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Що більша дальність польоту ракети, то коротша війна": Кулеба про постачання Україні Taurus та ATACMS 5.00 5 2
Політика / Світ
13.08.2023 421
Еще материалы раздела «Світ»