НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2023 580

Вибухи в Криму: Керченський міст затягнуло димом, окупанти панікують

У суботу, 12 серпня, на Кримському мосту знову неспокійно.

aaff7a1dfcdbc50d6ad4655c3a9a21ed_12.08.23

Місцеві повідомляють, що на незаконному Кримському мосту пролунали вибухи. Там видно густий дим. Міст перекрито для автотранспорту, повідомляють російські Telegram-канали. Пише ТСН. 

Своєю чергою, гауляйтер Криму Сергій Аксьонов каже, що над незаконним Кримським мостом нібито збили дві ракети, а сама переправа непошкоджена. За словами пропагандистів, густий дим над мостом - це спеціальна димова завіса, мовляв, "так треба".

Натомість очільник офісу президента України Андрій Єрмак після повідомлень про дим над Кримським мостом виклав у своєму Telegram пісню "Yellow Submarine". Ймовірно, це натяк на те, що міст атакували морські дрони.

Наразі до мосту направили катери берегової охорони, туди ж полетіли гвинтокрили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти бояться українських морських дронів у Криму, облаштовують оборонні позиції і готують Чорноморський флот до протидії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вибухи в Криму: Керченський міст затягнуло димом, окупанти панікують 5.00 5 2
Політика / Україна
12.08.2023 580
Еще материалы раздела «Україна»