<
НОВИНИ ДНЯ: Китай змушений міняти ставлення до війни в Україні – Портников  Байден і Трамп погодили дебати: стали відомі правила  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Політика
Україна
13.08.2023 337

У ВМС розповіли, скільки кораблів РФ втратила упродовж місяця

Двоє з кораблів, які втратила РФ, були бойовими.

Упродовж останнього місяця РФ втратила три кораблі, два з яких були бойовими. Пише ТСН. 

Про це сказав в ефірі телемарафону речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук.

За його словами, станом на зараз Росія фактично зробила Азовське море своїм морем через операції в Криму та півдні України.

"Згідно з міжнародним законодавством, Керченська протока є територіальними водами України. Ми видали попередження, що ми забороняємо судноплавство цією протокою, але всі представники росії цього не дослухаються. Тому за цей місяць вони вже втратили 3 одиниці кораблів, 2 з яких бойові. Це "Биков", який зараз на ремонті, і "Оленегорский горняк", який до цього працював у якості парома", - сказав Плетенчук.

Нагадаємо, станом на 12 серпня 2023 року ЗСУ знищили 253 290 солдатів армії Російської Федерації. За минулу добу було ліквідовано ще 510 військових. Дані уточнюються.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ВМС розповіли, скільки кораблів РФ втратила упродовж місяця 5.00 5 2
Політика / Україна
13.08.2023 337
Еще материалы раздела «Україна»