<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
13.08.2023 1176

В'язниця або фронт: у Зеленського пояснили, що чекає на звільнених військкомів

Радник голови Офісу президента вважає, що військкоми, провину яких буде доведено в суді, повинні отримати реальні терміни ув’язнення.

d5277f87634c2aa1a3ea5f1e43e296ca_13.08.23

Звільненим із посад керівникам ТЦК та СП (військкоматів), які не отримають підозр про скоєний злочин, запропонують піти на фронт, щоб зберегти свої військові звання. Пише ТСН. 

Про це заявив радник голови ОП Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону.

“Безумовно, ті, що отримають підозри, вони підуть далі - відповідати юридично. І це дуже важливо, щоб вони отримали певні терміни, тюремні, щоб це не була фікція... Тому що це означатиме, що правоохоронної системи не існує”, - висловив він свою думку.

Михайло Подоляк вважає, що тим військкомам, яких було звільнено без оголошення підозри про злочин, необхідно зі зброєю в руках довести своє право носити військові погони.

“Вони можуть піти на фронт для того, щоб зберегти свої військові звання й довести, що вони дійсно мають стосунок у складні часи до війська як такого", - наголосив радник голови ОП.

Нагадаємо, ТСН.ua детально розповів про звільнення усіх керівників обласних ТЦК та СП і наслідки цього рішення президента.

Оценка материала:

5.00 / 2
В'язниця або фронт: у Зеленського пояснили, що чекає на звільнених військкомів 5.00 5 2
Політика / Україна
13.08.2023 1176
Еще материалы раздела «Україна»