<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.08.2023 577

Розпече до +37: синоптик сказала, коли Україну накриє нестерпна спека

Літо ще не здає своїх позицій, і погода в Україні зовсім скоро відзначиться новими спекотними сюрпризами.

Погода в Україні скоро знову різко зміниться. У наступні вихідні, 19-20 серпня, стовпчики термометрів знову перевалять за +30. Пише Главред. 

Подекуди температура повітря досягатиме навіть +35…+37 градусів. Таким прогнозом поділилася синоптик Наталія Діденко.

Вона зазначає, що по-справжньому спекотна погода почнеться з понеділка, 14 серпня.

"З понеділка літо схаменеться і організує знову спеку та сонячну погоду. І наступними вихідними, 19-20 серпня, стовпчики термометрів знову перемахнуть через атмосферний тин у бік градусних 30-ток", – повідомила Діденко.

У той же час синоптик зазначила, що максимальні температури повітря захоплять нашу державу не лише наступних вихідних, а ще й трохи раніше – у другій половині наступного тижня в Україні очікується +30+35, на півдні та сході до +35+37 градусів.

Погода в Україні на осінь-2023

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, якою буде погода в Україні восени 2023 року. Тепла погода ще зберігатиметься у вересні, проте вже у жовтні буде суттєве похолодання. У цей осінній період, який вже наближається, варто бути готовими до ранніх заморозків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розпече до +37: синоптик сказала, коли Україну накриє нестерпна спека 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.08.2023 577
Еще материалы раздела «Суспільство»