<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Політика
Україна
13.08.2023 442

Українські безпілотники атакували логістичну базу російських військ в Криму – ЗМІ

В ніч проти суботи, 12 серпня 2023 року 17 українських безпілотників атакували логістичну базу російських військ неподалік Євпаторії в окупованому Криму.

6a8d3c35f6d5308fbb3496f8cdbfe5f9_13.08.23

За попередніми даними, десятки окупантів було вбито або поранено через атаку у Криму. Пише ТСН. 

Про це інформують джерела "Української правди" в СБУ, яка й організувала атаку.

Джерела ЗМІ повідомили деталі нічної атаки безпілотників на окупований Крим.

За їхніми даними, 17 дронів атакували логістичну базу російських військ неподалік Євпаторії.

Військова контррозвідка СБУ відпрацювала по наметовому містечку окупантів, стоянкам автомобільної техніки та паливозаправникам.

«Масштаб пошкоджень уточнюється. За попередніми даними, мова йде про десятки вбитих і поранених окупантів та безліч пошкодженої техніки», - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Нагадаємо, під ранок 12 серпня пропагандистські рос"ЗМІ" повідомили, що ЗС Росії нібито сьогодні вночі відбили атаки 20 "українських безпілотників" на Крим, постраждалих та руйнувань немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські безпілотники атакували логістичну базу російських військ в Криму – ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
13.08.2023 442
Еще материалы раздела «Україна»