<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Європа
13.08.2023 399

Шольц пояснив зволікання з рішенням про ракети Taurus для України

Канцлер Німеччини Олаф Шольц пояснив, чому зволікає з рішенням про постачання німецьких крилатих ракет Taurus в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Tagesschau.

"Як і в минулому, ми завжди будемо дуже ретельно перевіряти кожне рішення, що працює, що має сенс, яким може бути наш внесок", - сказав Шольц.

За його словами, це стосується і доставки ракет Taurus.

Канцлер підтвердив повідомлення про те, що розглядається також питання про технічне обмеження дальності польоту ракет, але він не хоче, щоб його квапили з цим питанням.

Водночас німецький канцлер відкинув звинувачення в нерішучості. За його словами, більшість громадян вважають правильним, що не на кожну вимогу про постачання відразу дається відповідь "так".

Оценка материала:

5.00 / 1
Шольц пояснив зволікання з рішенням про ракети Taurus для України 5.00 5 1
Політика / Європа
13.08.2023 399
Еще материалы раздела «Європа»