<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Політика
Світ
14.08.2023 435

Путін хоче мирних переговорів, але є нюанс — ескголова Служби зовнішньої розвідки

Умови, які хоче запропонувати для миру господар Кремля неприйнятні для України.

12f9e65714baf7714f0ad4d178cbc2a6_14.08.23

Президент Російської Федерації Володимир Путін насправді хоче мирних переговорів, але на своїх умовах які є неприйнятними для України. Пише ТСН. 

Таку думку в ефірі національного телемарафону висловив колишній голова Служби зовнішньої розвідки генерал-лейтенант Валерій Кондратюк.

Він нагадав, як російська пропаганда намагається через будь-які майданчики та через будь-які держави просунути план Кремля щодо збереження чинного статус-кво в Україні з окупованими територіями в обмін на припинення бойових дій.

“Путін хоче перемовин, але ті перемовини в ніякому вигляді сьогодні не можуть бути прийняті ні світом, ні нами. Тільки український успіх [на полі бою] може сьогодні вплинути на результати будь-яких подальших розмов з Росією", - наголосив він.

Нагадаємо, МЗС Росії виступило з критикою саміту в Саудівській Аравії щодо мирного врегулювання війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін хоче мирних переговорів, але є нюанс — ескголова Служби зовнішньої розвідки 5.00 5 2
Політика / Світ
14.08.2023 435
Еще материалы раздела «Світ»