<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговорів  Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Світ
15.08.2023 399

Норвегія надасть ЗСУ системи боротьби з безпілотниками

Україна отримає від Норвегії системи протидії дронам.

c8f8e3f1bc34bd7f544be5ad15b61ad9_15.08.23

Норвегія поставить Україні системи для захисту від безпілотників, розроблених для протидії широкому спектру БПЛА з рішеннями для фізичного ураження або іншого виведення з ладу повітряної загрози. Пише ТСН. 

Про це повідомляє пресслужба компанії Kongsberg Defence&Aerospace.

Так, норвезька компанія Kongsberg Defence&Aerospace підписала контракт з Міжнародним фондом для України (IFU), який очолює Велика Британія, на поставку ЗСУ безпілотних авіаційних систем.

"Цей контракт забезпечить значне посилення потенціалу Збройних Сил України та підтримає їхню здатність захищати свій народ та країну від повітряних загроз", – прокоментував президент компанії Kongsberg Defence&Aerospace Ейрік Лі.

Нагадаємо, у Казахстані вилучили партію дронів, які прямували з Киргизстану до РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Норвегія надасть ЗСУ системи боротьби з безпілотниками 5.00 5 1
Політика / Світ
15.08.2023 399
Еще материалы раздела «Світ»