<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.08.2023 410

Синоптикиня розповіла, чи чекати похолодання у найближчі дні

В Україну прийшов антициклон, який приніс суху спекотну погоду - вона втримається впродовж найближчих декількох днів.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко, назвавши синоптичну ситуацію "відпусткою для літа". Пише apostrophe.ua.

За її прогнозом, опадів не очікується ні у вівторок, 15 серпня, ні у найближчі дні.

"Температура повітря вдень +29+33 градуси, на північному сході, місцями на Прикарпатті та узбережжям +27+29 градусів. У Києві у вівторок сухо та спекотно, +30+32 градуси", - прогнозує Діденко на найближчу добу.

У найближчій перспективі похолодання не очікується, а Україну і надалі прогріватиме літнє сонце і стоятиме стабільна серпнева спека.

"Надалі… Ну, ви знаєте. Спека й сонце домінуватимуть", - завершила свій прогноз синоптикиня.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на серпень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, чи чекати похолодання у найближчі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.08.2023 410
Еще материалы раздела «Суспільство»