<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2023 491

Зеленський невдоволений неякісною роботою ВЛК та анонсував зміни

На фронті багато проблем через ВЛК, сказав Зеленський.

2141b3452f72fdef80ae3448d7b33fbe_15.08.23

Президент України Володимир Зеленський 14 серпня відвідав військових на передовій та анонсував зміни в діяльності військово-лікарських комісій, якими українські захисники невдоволені. Пише ТСН. 

Про це він сказав 14 серпня під час свого звернення до українців.

Зеленський зазначив, що командири невдоволені неякісною роботою військово-лікарських комісій. А тому він анонсував зміни в їхній діяльності.

"Важлива тема – це те, як командири можуть управляти особовим складом. Мотивація воїнів, тренування бійців, комплектація підрозділів. Дуже багато проблем через неякісну роботу ВЛК… Військові командири мають займатися війною, а не бюрократією. Будемо готувати рішення", – сказав він.

Президент також наголосив, що він був у розташуваннях бойових бригад.

"3-тя і 5-та окремі штурмові, "вісімдесятка" ДШВ, 57-ма окрема мотопіхотна, 22-га і 24-та окремі механізовані, 26-та окрема артилерійська бригада, 92-га окрема механізована. Мав честь нагородити найкращих, подякувати всім – кожній бригаді за хоробрість, відвагу, результати заради України. Разом із генералом Богомоловим, командувачем ОТУ "Соледар", поспілкувалися з командирами бригад і батальйонів – тими, хто в боях, – про їхні фронтові потреби", – сказав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський оголосив про звільнення всіх керівників обласних ТЦК та СП за підсумками перевірки військкоматів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський невдоволений неякісною роботою ВЛК та анонсував зміни 5.00 5 2
Політика / Україна
15.08.2023 491
Еще материалы раздела «Україна»