<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
15.08.2023 1369

У російській Махачкалі пролунав потужний вибух: у Мережі пишуть про 10 загиблих

Дагестанські ТГ-канали пишуть, що кількість загиблих під час вибуху в Махачкалі зросла до 10. Версія російського МНС — троє загиблих

c9c22e15e39072594d3d34d1bc26f111_15.08.23

У російській Махачкалі (Дагестан) пролунав потужний вибух у будівлі автосервісу, після чого спалахнула пожежа. Пише ТСН. 

За даними пропагандистського телеграм-каналу Shot, після вибуху почалася пожежа, яка перекинулася на АЗС. У той же час глава Дагестану Сергій Меліков написав, що вибух відбувся на одній із заправок на виїзді з Махачкали.

За інформацією іншого російського телеграм-каналу Mash, кількість загиблих під час вибуху збільшилася до 8 осіб. Дагестанські ТГ-канали пишуть, що кількість загиблих під час вибуху в Махачкалі зросла до 10, ще 50 людей поранено.

"Вогонь від заправки перекинувся на найближчі будинки. Мешканці екстрено евакуюються. Вибух був такої сили, що у вікнах навколо вибило скло", – йдеться у повідомленні.

За даними російського МНС, у Махачкалі від вибуху на автозаправці загинули троє людей, семеро постраждали

У Мережі тим часом публікують відео пожежі. Їх зібрав ТСН.ua.

Нагадаємо, що 9 серпня за кілька десятків кілометрів від Москви прогримів потужний вибух на Загірському оптико-механічному заводі.

Оценка материала:

5.00 / 3
У російській Махачкалі пролунав потужний вибух: у Мережі пишуть про 10 загиблих 5.00 5 3
Політика / Росія
15.08.2023 1369
Еще материалы раздела «Росія»