<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
16.08.2023 502

У ЗСУ розповіли, у якому стані Кримський міст після ударів

Росіяни з усіх сил намагаються захистити міст.

Кримський міст, який незаконно звели росіяни, продовжує функціонувати, проте неповноцінно. Окупанти посилили охорону цього об'єкту. Пише ТСН. 

Про це в етері телемарафону сказав представник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук.

Він наголосив, що окупанти дуже хвилюються через ймовірну "бавовну" на Кримському мосту і зігнали туди багато озброєння.

"Вони настільки зараз переймаються за подальшу долю цієї незаконної прибудови, що фактично вигнали в море все наявне, що у них є у прикордонних військах ФСБ Росії. Там до цього зазвичай чергувала одна-три одиниці прикордонників. Зараз їх не менше 10 буває. Сьогодні було шість-сім одиниць. Це в сенсі сім кораблів, шість катерів. Сумарно 13-15 одиниць", - сказав він.

Плетенчук пояснив, що автомобільна ділянка мосту наразі працює в реверсному режимі, тоді як його залізнична частина функціонує в "більш-менш штатному режимі".

Нагадаємо, в Мережі з'явилися нові супутникові фото, як окупанти ремонтують Кримський міст після другої серйозної "бавовни" 17 липня.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ розповіли, у якому стані Кримський міст після ударів 5.00 5 2
Політика / Україна
16.08.2023 502
Еще материалы раздела «Україна»