<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2023 488

Російські диверсанти намагалися прорватися через кордон на півночі - зав'язався бій

Ворог зазнав втрат - є поранені та вбиті.

50ce4e3b5a19777b7ddfd3dbed24982e_15.08.23

Російські ДРГ у ніч проти 15 серпня намагалися проникнути через Новгород-Сіверської територіальну громаду, що на Чернігівщині. Пише ТСН. 

Про це повідомив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

"Наближення до контрольної смуги з різних боків двох озброєних груп бойовиків помітив вартовий посту спостереження. Зав’язався стрілецький бій. Відразу за рішенням старшого командира по диверсійним силам противника було нанесене вогневе ураження з артилерії. Одночасно до державного кордону висунувся протидиверсійний резерв з підрозділами аероспостереження", - зазначив він.

За попередніми даними, диверсійно-розвідувальні групи складалися з п’яти та семи бойовиків відповідно. Ворог зазнав втрат - є поранені та вбиті. Отримавши відповідь, диверсанти відійшли у зворотному напрямку.

Як повідомляли раніше, під час зйомок пропагандистів на Запоріжжі між кадировцями та дагестанцями сталася масована стрілянина.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські диверсанти намагалися прорватися через кордон на півночі - зав'язався бій 5.00 5 1
Політика / Україна
15.08.2023 488
Еще материалы раздела «Україна»