<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2023 367

У Повітряних силах відповіли, чого чекати українцям на День Незалежності

Росіяни відомі своїм тяжінням до "сакральних" дат, тому День Незалежності - це ще один "скрєпний" привід завдати удар по Україні. Так, загарбники можуть вдаватися до атак у цей день так само, як і в будь-який інший.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната на брифінгу.

"В цей день потрібно нічого не чекати. А зробити для себе висновки, наскільки важливим для нас є сьогодні здобуття нашої справжньої незалежності на полі бою потом і кров'ю наших захисників", - сказав він.

При цьому військові, зокрема й бійці Повітряних сил, будуть робити те, що й завжди, - боронити державу та її повітряний простір.

"Що День Незалежності, що інший день. У нас стільки прекрасних дат, які ми відзначаємо. Тому у ворога дуже багато приводів по нас завдавати ударів. Так званих "скрєпних" приводів. Бачите, а сьогодні немає ніякого свята й була атака", - додав Ігнат.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Повітряних силах відповіли, чого чекати українцям на День Незалежності 5.00 5 2
Політика / Україна
15.08.2023 367
Еще материалы раздела «Україна»