<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Політика
Україна
16.08.2023 442

Данілов пояснив, чому здача Криму "в оренду" росіянам неможлива

Цей досвід ми вже маємо, і поведінку росіян передбачити нескладно.

Так звана "оренда" українського Криму є неможливою. Річ у тім, що Росія дуже скоро зажадає стати єдиним власником. Пише ТСН. 

Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю італійському виданню La Repubblica.

"Вони вже були нашими орендарями. Дуже скоро вони зажадають стати власниками того, що вони орендують", – наголосив Данілов.

Що ще заявив секретар РНБО

Потенційну автономію демілітаризованого Донбасу з гарантіями ООН та українським суверенітетом Данілов також відкинув. За його словами, Україні було достатньо автономії Криму.

"Пам'ятаєте, що було в Будапештському меморандумі? Найкращою гарантією територіальної цілісності буде повне і безумовне повернення під контроль української влади всіх окупованих територій включно з Донецьком і Луганськом", – констатував Данілов.

Він впевнений у тому, що Україна здобуде перемогу у війні. Рано чи пізно Росія зазнає нищівної поразки на нашій землі.

Раніше Олексій Данілов наголошував, що Крим є невіддільною частиною України. Так, наша держава застосує всю незаборонену зброю для деокупації півострова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов пояснив, чому здача Криму "в оренду" росіянам неможлива 5.00 5 2
Політика / Україна
16.08.2023 442
Еще материалы раздела «Україна»