<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16всі новини дня
17.08.2023 432

"Треба розорити концерн": у Соловйова істерика через рішення Mercedes-Benz

Німецька компанія вирішила повністю відключити російських дилерів від свого програмного забезпечення.

aec5c13e6a1534c031b85c3aeaf4a95e_17.08.23

Російський пропагандист Володимир Соловйов видав чергову істеричну заяву через рішення німецької компанії Mercedes-Benz, яка вийшла з російського ринку, повністю відключити російських дилерів від свого програмного забезпечення. Пропагандист обізвав компанію "нацистською сволотою" та пригрозив "розорити" концерн. Пише ТСН. 

З такими погрозами він виступив у ефірі своєї пропагандистської програми на росТБ.

Німецька компанія, зокрема обмежила росіянам доступ до онлайн-систем, які використовуються для здійснення технічного обслуговування та виявлення проблем.

З цього приводу Соловйов заявив, що концерн "має викупити всі автомобілі, які придбали росіяни, що треба "подавати колективний позов на мільярди доларів", а потім почав погрожувати, що треба "розорити" концерн.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Треба розорити концерн": у Соловйова істерика через рішення Mercedes-Benz 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
17.08.2023 432
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»