<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
17.08.2023 356

Туреччина має намір відновити "зернову угоду" без альтернативних маршрутів, - NTV

Уряд Туреччини має намір відновити "зернову угоду", після виходу Росії, без альтернативних маршрутів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на NTV.

Джерело видання в Міністерстві оборони Туреччини повідомило, що зусилля Анкари спрямовані на відновлення дії "зернової угоди" і що "за її межами не ведеться жодної роботи".

"Інші країни працюють над альтернативними маршрутами і маршрутами. Ми також уважно стежимо за цими подіями. Проблема в тому, що торгові судна можуть безпечно заходити в турецькі протоки в умовах конфлікту. Немає жодних проблем із проходом суден через протоки, які доходять до турецьких проток", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Туреччина має намір відновити "зернову угоду" без альтернативних маршрутів, - NTV 5.00 5 1
Політика / Світ
17.08.2023 356
Еще материалы раздела «Світ»