<
НОВИНИ ДНЯ: Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикметивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.08.2023 442

Вересень в Києві буде теплим і майже без дощів: календар погоди на кожен день

В Україні антициклон Lotte встановив суху сонячну погоду до кінця серпня. Практично така ж погода встановиться у Києві та у вересні - лише наприкінці місяця очікується зниження температури повітря.

Mz5CE9QT_18.08.23

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Wisemeteo. Пише "Апостроф".

Суха погода в Україні у вересні буде зумовлена проходженням циклону. Він принесе дощі з грозами та похолодання.

У Києві на початку вересня буде комфортна погода без опадів. Температура повітря прогріється від +6°С до +23°С. Хмарність мінятиметься ясною погодою. Опади не будуть рясні та часті. Збережеться суха погода. У третій декаді вересня очікується похолодання. Температура вночі опуститься до +5°С. Вдень повітря прогріватиметься від +13°С до +21°С. Протягом місяця очікується високий атмосферний тиск, а опади будуть нечастими, внаслідок чого зберігатиметься підвищена пожежна небезпека.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в найближчій перспективі похолодання не очікується, а Україну й далі грітиме спекотне літнє сонце і стоятиме серпнева спека.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вересень в Києві буде теплим і майже без дощів: календар погоди на кожен день 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.08.2023 442
Еще материалы раздела «Суспільство»