<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Політика
Світ
19.08.2023 337

Експерт розповів, які завдання ставить Путін перед військовим керівництвом РФ

У РФ восени готуються до чергової хвилі мобілізації.

Перед військовим російським керівництвом диктатор Володимир Путін поставив основну мету - зупинити український наступ. Пише ТСН. 

Про це заявив політолог Валерій Соловей, пише Bild.

За його словами, це основне тактичне завдання, яке наразі стоїть перед армією РФ.

"На цей випадок готується мобілізація. Чи то для того, щоб стримати успіх українського наступу, якщо він виявиться успішним, чи то для того, щоб насправді не те щоб організувати, але справити враження від того, що може бути організований новий контрнаступ з російської сторони", - йдеться у повідомленні.

Він прогнозує, що вже восени у РФ, ймовірно, оголосять чергову мобілізацію, ба більше, запровадять воєнний стан.

"Точніше, воно вже й так запроваджено, проте може поширитися на більшу частину європейської території Росії", - спрогнозував експерт.

Зазначимо, правозахисник Марк Фейгін вважає, що турецький президент Реджеп Ердоган змусить Володимира Путіна повернутися до "зернової угоди". Щоправда, прийдеться піти на певні поступки РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експерт розповів, які завдання ставить Путін перед військовим керівництвом РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
19.08.2023 337
Еще материалы раздела «Світ»