<
НОВИНИ ДНЯ: Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцаріївсі новини дня
Політика
Світ
20.08.2023 337

Передвиборча компанія: військовий експерт пояснив, коли Україна може отримати F-16

Передавання нашій державі винищувачів пов'язано з вибораму у США.

a2d33d8fddf4b46aa868dfacba85f6ba_20.08.23

Передавання Україні винищувачів F-16 пов’язано з передвиборчою компанією. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь

"Історія F-16 пов'язана абсолютно тісно з передвиборчою кампанією. Політтехнологі, які допомагають адміністрації чи команді Байдена, вони просто не радять втягуватися в цю історію до того, як Україна досягне успіху. Моя думка, якщо українські війська, наприклад, до завершення осінньої кампанії дійдуть до Криму, тоді Ф-16 нам дадуть максимально швидко, десь на початку 24-го року. Якщо ні, тоді буде відкладено аж до самих виборів, тобто десь вересень-жовтень 24-го року”, - розповів Михайло Самусь.

За його словами, винищувачі, можливо, дадуть у вересні.

“Наприклад, половину ескадрильї - 6 штук, але для того, щоб вони не брали участь в бойових діях. Чому це робиться? Синдром Афганістану. Оці погані історії нікому не треба. Зібють кілька F-16, потім Трамп виступить "що ви робите, витрачаєте гроші платників податків" і так далі. Тобто якщо це буде success story, тоді будуть швидко, якщо ні, то ні”, - підкреслив військовий експерт.

Нагадаємо, що ЗСУ прорвалися через російське мінне поле на північ від Токмака.

Оценка материала:

5.00 / 2
Передвиборча компанія: військовий експерт пояснив, коли Україна може отримати F-16 5.00 5 2
Політика / Світ
20.08.2023 337
Еще материалы раздела «Світ»