<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Політика
Україна
20.08.2023 836

Створення національного військового кладовища прискорять. Кабмін ухвалив рішення

Уряд України прискорить терміни проектування Національного військового меморіального кладовища.

_gettyimages_1244394067_3_650x410_20.08.23

Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Telegram-канал.

Шмигаль повідомив, що в Кабміні прийняли документ, який врегульовує процедуру проектування такого меморіального кладовища на території Гатненської громади Фастівського району Київської області, а також механізм відведення земельних ділянок для зазначених потреб.

"Маємо гідно вшанувати пам’ять українських героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Ми назавжди перед ними в боргу", - наголосив прем'єр.

Будівництво Національного військового меморіального кладовища

Нагадаємо, Київрада виділила земельну ділянку для розташування меморіального військового кладовища у Биківні. Загальна площа Національного військового меморіального кладовища сягне майже 100 гектарів.

Ми також писали, що у Верховній раді вже зареєстрований законопроект щодо забезпечення розміщення Національного військового меморіального кладовища в місті Києві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Створення національного військового кладовища прискорять. Кабмін ухвалив рішення 5.00 5 2
Політика / Україна
20.08.2023 836
Еще материалы раздела «Україна»