<
НОВИНИ ДНЯ: Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
22.08.2023 1256

Американський генерал зробив заяву про контрнаступ ЗСУ

Контрнаступ - дуже важка битва, вважає Міллі.

d55febd7493dc7ef8488bd520486ec8e_22.08.23

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі наголошує, що повне звільнення України від російських військ вимагає значних зусиль, а контрнаступ ЗСУ - це важка битва. Пише ТСН. 

Про це він заявив в інтерв'ю The Washington Post.

"Кілька місяців тому я казав, що цей наступ буде довгим, кривавим і повільним. Так воно і є: довгим, кривавим і повільним, і це дуже, дуже важка битва", - наголошує американський генерал.

Він наголошує, що деокупація українських територій - це "довга, дуже важка війна з великими втратами".

"Ви можете досягти цих цілей військовими засобами. Це займе дуже багато часу, але ви також можете досягти цих цілей, можливо, за допомогою якихось дипломатичних засобів", - стверджує Міллі.

Як повідомлялося, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов висловився про закінчення війни в Україні. Втім, наголошує він, не можна назвати конкретні дати чи терміни.

Оценка материала:

5.00 / 3
Американський генерал зробив заяву про контрнаступ ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
22.08.2023 1256
Еще материалы раздела «Україна»