<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2023 1051

"Не хочу чути жарти про шашлики у Криму": Сенцов розкритикував "накачаних чоловіків у кав'ярнях"

Сенцов наголосив, що воювати повинна вся країна, а не якась її частина.

c57166187736a748961731238f6f87e4_23.08.23

Український режисер, ексбранець Кремля Олег Сенцов, який одразу після повномасштабного вторгення РФ приєднався до лав ЗСУ, зробив гучну заяву про війну. Пише ТСН. 

Про це він написав у Facebook.

На думку Сенцова, "про війну треба брехати, або мовчати, бо правда нікому не сподобається". Тому він вирішив не давати інтерв'ю.

"Мию свій бронік від бруду та крові. Нас відвели на коротке відновлення, але скоро знову вперед-вперед. Не можу дивитися на кав'ярні, переповнені бородатими накачаними мужиками без однострою та пусті клітини в "штатці" свого підрозділу", – каже Сенцов.

Військовий закликав не жартувати про мелітопольску черешню та шашлики в Криму.

"Від нас до Криму, як до Місяця, але ми обов'язково подолаємо цей шлях. Питання тільки, скільки це займе часу. Питання скільки ще друзів перетворяться на чорно-білі фотографії. Питання, коли почне воювати вся країна, а не її частка", – підсумував Олег Сенцов.

Нагадаємо, 17 липня Сенцов повідомив, що його підрозділ потрапив під артилерійський обстріл. Сам режисер під час обстрілу отримав поранення. 10 липня Сенцов отримав контузію під час ближнього бою на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Не хочу чути жарти про шашлики у Криму": Сенцов розкритикував "накачаних чоловіків у кав'ярнях" 5.00 5 3
Політика / Україна
23.08.2023 1051
Еще материалы раздела «Україна»