<
НОВИНИ ДНЯ: Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустятьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.08.2023 341

Тепло та сонячно: синоптики дали прогноз погоди на День Незалежності України

Цього року українці відзначать його у четвер.

209886_yapfiles.ru_23.08.23

Після спекотних днів, як і попереджали синоптики, температура повітря в Україні поступово знижується. В Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на День Незалежності України. Пише zn.ua.

24 серпня українців чекає тепла та суха погода. Майже на всі території країни прогнозують мінливу хмарність та відсутність опадів. Лише у Сумській, Одеській, Львівській , Івано-Франківській та Чернівецькій областях – короткочасні дощі з грозами.

В північних, східних та західних областях у святковий день очікують температуру в межах +24…+27. Вночі – від +13  до +16.

В центральних областях та на півдні буде тепліше. Вдень там очікується від +25 до +30, а вночі від +15 до +21.

В Укргідрометцентрі також попереджають, що 22-24 серпня в Україні (крім Закарпатської, Дніпропетровської, Запорізької, 22 серпня і Сумської та Чернігівської, 23-24 серпня і Львівської та Івано-Франківської областей) утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки (червоний).

Ракетні удари Росії серйозно пошкодили українську енергосистему, тому наступні осінь та зима можуть бути складними. Від погоди залежить наскільки важким буде саме цей період. Нагадаємо, синоптики дали перший прогноз для киян на осінь 2023.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тепло та сонячно: синоптики дали прогноз погоди на День Незалежності України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.08.2023 341
Еще материалы раздела «Суспільство»