НОВИНИ ДНЯ: До якого моменту будуть заблоковані активи РФ: у Раді ЄС дали відповідь  Передвиборний штаб Гарріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа, - Reuters  Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу  Коли Геловін 2024 року в Україні: що це за свято, його традиції  Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати снігопадів  Зеленський поспілкувався з Фіцо: що сказав глава української держави  Терти не доведеться: простий спосіб приготування дерунів, який вас точно здивуєвсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2023 509

У Криму – серія вибухів: міг бути уражений ракетний комплекс "Бастіон"

"Бастіон" – один із носіїв ракет "Онікс", якими загарбники обстрілюють українські території.

79820fbd0688b1900bf2d82d243c23fc_23.08.23

В окупованому Криму в районі села Оленівка пролунало сім вибухів вдень 23 серпня. Пише ТСН. 

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали та українські моніторингові канали.

Кримські медіа заявили про сім вибухів у районі села Оленівка Чорноморського району та про ураження ворожих радіолокаційних станцій на мисі Тарханкут. Мис розташований у районі сіл Оленівка, Мар'їне та селища Чорноморське.

Українські пабліки та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко інформують, що у Криму, ймовірно, був уражений російський береговий ракетний протикорабельний комплекс "Бастіон". Він є одним з носіїв ракет "Онікс", якими російські окупанти атакують Україну, зокрема здебільшого – Одеську область.

Водночас у Держприкордонслужбі України на "бавовну" на окупованому півострові відреагували жартівливим дописом"У Криму атракціон і нові забави. Підгорів ваш "бастіон", та це лише пів справи".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Криму – серія вибухів: міг бути уражений ракетний комплекс "Бастіон" 5.00 5 2
Політика / Україна
23.08.2023 509
Еще материалы раздела «Україна»