<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2023 590

Синоптики повідомили, яка погода буде на День Незалежності

На півдні країни тримається спека.

У четвер, 24 серпня, на День Незалежності в Україні погода буде теплою. Лише у кількох областях можливі незначні опади. Пише ТСН. 

Про це інформує Укргідрометцентр.

В регіонах буде мінлива хмарність. Опадів на більшій території України синоптики не прогнозують. Лише вночі на Закарпатті та в Карпатах, а вдень на крайньому півдні країни місцями дощитиме. Вночі та вранці у Карпатському регіоні місцями туман.

Вночі температура повітря в більшості регіонів України становитиме +11-16°. Вдень стовпчики термометрів покажуть 23-28°. Спека утримується у південних областях - вночі температура буде +17-22°, а вдень +26-31°.

Погода в Києві

На Київщині та в столиці буде мінлива хмарність. Без опадів. Температура повітря в Київській області вночі становитиме +11-16°, вдень підніметься до +23-28°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 14-16° тепла, вдень повітря прогріється до 25-27° вище нуля.

Коли спаде спека

Синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Голеня повідомила, коли в Україні нарешті спаде спека. За її словами, відчутно зміниться температура повітря вже від 30-31 серпня - 1 вересня.

Втім, наголошує вона, не варто виключати те, що у вересні може статися повернення наступних хвиль тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики повідомили, яка погода буде на День Незалежності 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2023 590
Еще материалы раздела «Суспільство»