<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Росія
24.08.2023 392

Атаку дронами по Москві влаштували агенти ГУР – ЗМІ

Всі попередні атаки дронів на діловий центр столиці Росії – теж робота української розвідки.

543a9674fc6fc09e62f50829afd37cd9_24.08.23

Безпілотники по Москві 23 серпня запустили працівники ГУР Міноборони України. Один із дронів влучив у хмарочос "Москва-Сіті". Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання NV із посиланням на джерело в українській військовій розвідці.

За інформацією медіа, нинішня атака БПЛА та всі попередні атаки дронів на діловий центр Москви теж є справою рук агентів Головного управління розвідки Міноборони України.

"Вже традиційні удари по Москві, які призводять до збоїв роботи аеропортів, зриву рейсів, евакуації чиновників та працівників спецслужб з робочих місць, демонструють неспроможність Путіна захистити навіть столицю", – зазначило джерело в ГУР.

Співрозмовник видання також запевнив, що розвідка збільшує зусилля у цьому напрямку.

Нагадаємо, 23 серпня росіяни поскаржились на атаку трьома безпілотниками по Москві та області. В Міноборони РФ стверджували, що два дрони були збиті, ще один – придушений засобами РЕБ. Зафіксоване влучання по недобудованому хмарочосу One tower у "Москва-Сіті" та пошкодження приватного будинку в Хімках.

Оценка материала:

5.00 / 2
Атаку дронами по Москві влаштували агенти ГУР – ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Росія
24.08.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»