<
НОВИНИ ДНЯ: Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФвсі новини дня
Політика
Світ
24.08.2023 291

Телефон Пригожина знайшли на місці падіння літака - Al Jazeera

Тіло Пригожина на цей момент зі стовідсотковою точністю поки що не ідентифіковано.

52551d4047c094f3e2c94666042f9952_24.08.23

На місці падіння літака Embraer ERJ 135 було знайдено телефон ватажка терористичного угруповання "Вагнер" Євгена Пригожина. Пише ТСН. 

Про це інформує видання Al Jazeera.

Джерела видання повідомляють, що тіло Пригожина на даний момент зі стовідсотковою точністю поки що не ідентифіковано серед трупів, які виявили на місці падіння літака, однак співрозмовник журналістів не має жодних сумнівів в тому, що ватажок "вагнерівців" загинув.

Повідомляється, що наразі співробітники ЦА ФСБ і СКР прибули на місце події та почали оглядати місце події. Після слідчих дій трупи будуть відведені до моргу у двері, де вранці проведуть спробу пізнання. Також буде проведена процедура ДНК.

На місці аварії літака Пригожина встановили потужні прожектори, а криміналісти активно оглядають тіла загиблих і уламки бізнес-джету.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "вагнерівці" обіцяють помститися російському диктатору Путіну за смерть свого ватажка Євгена Пригожина.

Крім того, ми раніше інформували, що у Тверській області розбився літак, який належав Пригожину.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телефон Пригожина знайшли на місці падіння літака - Al Jazeera 5.00 5 1
Політика / Світ
24.08.2023 291
Еще материалы раздела «Світ»