<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
24.08.2023 519

"Вагнерівці" обіцяють помститися Путіну за смерть Пригожина

Також бойовики "Вагнер" планують помститися голові Міноборони РФ Сергію Шойгу.

1e9c673a53ea85fcee691741feb4cee5_24.08.23

Бойовики терористичного угруповання "Вагнер" заявили, шо вони будуть мститися російському диктатору Путіну за загибель їхнього лідера Євгена Пригожина. Пише ТСН. 

Про це пише Telegram-канал "Можем обьяснить".

У повідомленні вказується, що канали Пригожина заповнені повідомленнями, що вони збираються помститися за смерть свого ватажка.

"Будуть мстити", — сказав "МО" один із колишніх бойовиків незаконного об'єднання.

Прокремлівське видання Readovka, пов’язане з Пригожиним, повідомило, що в ПВК існує "давно розроблений затверджений механізм дій на випадок смерті Євгена Пригожина або Дмитра Уткіна".

Джерело "МО" це підтверджує: "На випадок загибелі Пригожина є механізм „повної мобілізації“ — незалежно від того, з чиєї вини ця загибель трапилася".

Нагадаємо, раніше лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська нагадала, що "гарантії безпеки" Євгенові Пригожину після заколоту обіцяв саме Олександр Лукашенко.

Крім того, ми раніше інформували, що у Тверській області розбився літак, який належав Пригожину.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вагнерівці" обіцяють помститися Путіну за смерть Пригожина 5.00 5 2
Політика / Світ
24.08.2023 519
Еще материалы раздела «Світ»