НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2023 484

Буданов назвав мету висадки ГУР у Криму та анонсував наземну операцію

Очільник розвідки пообіцяв, що "скоро всі дочекаються повернення додому".

110ab9e8cac36e279b09e3feba63dc4a_25.08.23

Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов назвав мету спецоперації розвідки у Криму 24 серпня та анонсував наземну операцію для звільнення півострова, а не лише удари про ворогу. Пише ТСН. 

Про це Буданов розповів у ефірі 1+1 у межах телемарафону "Єдині новини".

Так, Буданов повідомив, що спецоперація із висадкою українських розвідників у Криму 24 серпня була важливою, аби українці повірили у перемогу не лише на материковій частині держави, але і на півострові.

Щоб (люди – ред.) згадали і повірили в те, що перемога не за горами, і звільнення їх не за горами, що про них ніхто не забув", – додав начальник ГУР.

Він також анонсував наземну операцію для деокупації Криму.

"Коли проводяться певні удари по Криму, то цим все не закінчиться. Буде наземна операція, буде повернення додому. Скоро всі дочекаються повернення додому", – запевнив Буданов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов назвав мету висадки ГУР у Криму та анонсував наземну операцію 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2023 484
Еще материалы раздела «Україна»