<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
25.08.2023 643

Загибель Пригожина майже напевно матиме глибокий дестабілізуючий вплив на "групу Вагнера", – МО Британії

Станом на зараз немає точних доказів того, що власник "групи Вагнера" Євген Пригожин був на борту бізнес-джету, що зазнав аварії в Тверській області 23 серпня. Однак існує велика ймовірність того, що він справді мертвий.

Про це йдеться у звіті міністерства оборони Великої Британії, опублікованому в твіттері. Британські розвідники зауважили, що авіакатастрофа відбулася рівно через два місяці після початку невдалого заколоту "вагнерівців".

"Загибель Пригожина майже напевно матиме глибокий дестабілізуючий вплив на «Групу Вагнера»", – вважають у міністерстві.

Британці вважають, що найманці навряд зможуть отримати нового керівника із подібними зухвалістю, прагненням до результатів та надзвичайною жорстокістю.

"Вакуум лідерства «Вагнера» посилився повідомленнями про те, що засновник і польовий командир Дмитро Уткін і начальник логістики Валерій Чекалов також загинули", – додали в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загибель Пригожина майже напевно матиме глибокий дестабілізуючий вплив на "групу Вагнера", – МО Британії 5.00 5 2
Політика / Росія
25.08.2023 643
Еще материалы раздела «Росія»