<
НОВИНИ ДНЯ: IKEA повертається в Україну: що відомо  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь  Коли спека в Україні ослабне: синоптикиня назвала точну датувсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2023 560

Росія не може перемогти Україну військовим шляхом. У неї є план В, - Данілов

Росії не вдається перемогти Україну військовим шляхом. Проте вона хоче спробувати дестабілізувати ситуацію в нашій державі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Єдине, хочу зауважити, що Російська Федерація перемогти нас військовим шляхом не може. Тому у неї є план В. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати похитати нашу країну", - сказав він.

Данілов зазначив, що українцям слід бути пильними та не допустити подій, на які розраховує Росія за рахунок тих медіа-колаборантів, яких останнім часом фіксують все більше і більше. Він зазначив, що ці колаборанти свого часу приїхали з Луганська "з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять в ютубах".

"На жаль, не на території нашої країни. Але тим не менше видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують", - додав секретар РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія не може перемогти Україну військовим шляхом. У неї є план В, - Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2023 560
Еще материалы раздела «Україна»