<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2023 640

З дощами пощастить не всім: карта погоди в Україні до 29 серпня

В останню декаду серпня в Україні очікується спекотна погода, на Заході та Півночі можливі короткочасні дощі, а на Півдні повітря прогріється до +35°С.

image_1_26.08.23_1

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Пише apostrophe.ua.

У суботу, 26 серпня, на більшій частині території України утримається мінлива хмарність, але у Тернопільській, Львівській, Сумській та Житомирській областях пройде невеликий дощ. Температура вночі від +12°С до +21°С, вдень від +23°С до +34°С.

У неділю, 27 серпня, у Західних та Центральних областях очікуються короткочасні дощі. На сході та півдні буде спекотна суха погода. Температура вночі від +18°С до +21°С, вдень від +26°С до +34°С.

У понеділок, 28 серпня, дощі очікуються на півночі та сході України. На решті території буде сухо та спекотно. Температура вночі від +15°С до +22°С, вдень від +27°С до +35°С.

У вівторок, 29 серпня, на більшій частині України буде мінлива хмарність. На Заході пройдуть невеликі дощі. Температура вночі від +15°С до +21°С, вдень від +26°С до +35°С.

Нагадаємо, що на початку вересня у Києві буде комфортна погода без опадів. Температура повітря прогріється від +6°С до +23°С. Хмарність мінятиметься ясною погодою. Опади не будуть рясні та часті. Збережеться суха погода. У третій декаді вересня очікується похолодання. Температура вночі опуститься до +5°С. Вдень повітря прогріватиметься від +13°С до +21°С. Протягом місяця очікується високий атмосферний тиск, а опади будуть нечастими, внаслідок чого зберігатиметься підвищена пожежна небезпека.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Запоріжжі зафіксували температурний рекорд, де стовпчики термометрів піднялися до 50 градусів на сонці.

Оценка материала:

5.00 / 2
З дощами пощастить не всім: карта погоди в Україні до 29 серпня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2023 640
Еще материалы раздела «Суспільство»