НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
27.08.2023 381

ЗСУ все ближче до взяття під вогневий контроль "сухопутного коридору до Криму" — Подоляк

Через успіхи ЗСУ на фронті російська пропаганда знову спробує деморалізувати українців та схилити до переговорів.

530f9dab5db98b8f0f9d2494b28d8ac4_27.08.23

ЗСУ мають успіхи на півдні і прагнуть взяти під вогневий контроль "сухопутний коридор в Крим". Тож російська армія — на межі остаточної втрати стратегічних позицій. Пише ТСН. 

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у своєму X (Twitter).

"У сухому залишку: лінії російської оборони починають сипатися. Українська армія з певним успіхом просувається на південь, стаючи на крок ближчою до взяття під вогневий контроль "сухопутного коридору в Крим". Ставки вже зрозумілі: на кону всі російські лінії забезпечення, включно із залізничними шляхами. Це означає одне: російська армія – на межі остаточної втрати стратегічних позицій", - переконаний Подоляк.

Це, за його словами, спровокує нову хвилю закликів до переговорів з боку росіян. Пропаганда знову спробує деморалізувати українців і змусити зневіритися у своїх можливостях.

"Можна прогнозувати найближчим часом подвоєння закликів до переговорів (або негайної зупинки постачання зброї) та вдвічі більше спроб деморалізувати Україну з боку третіх осіб, аби змусити українців зневіритися у своїх можливостях. Тим часом ЗСУ продовжують повертати своє", - написав Подоляк.

Нагадаємо, видання CNN стверджу, що з’являється все більше ознак того, що українські війська прорвали першу лінію оборони Росії на частині південного фронту в Запорізькій області та розширюють клин у напрямку стратегічного міста Токмак.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ все ближче до взяття під вогневий контроль "сухопутного коридору до Криму" — Подоляк 5.00 5 2
Політика / Україна
27.08.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»