<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Росія
27.08.2023 543

"Усі знають, що таке "рязанський цукор": Світан про ймовірну версію падіння літака з Пригожиним

Найімовірніше, у літак заклали вибухівку.

791160d9f29d9336673989b65efe9ce6_27.08.23

Версія про те, що літак з Пригожиним збили, є малоймовірною. Річ у тому, що ракету не можна сховати.

Про це в ефірі ТСН.ua сказав військовий експерт Роман Світан.

Є дві основні версії

Як відзначає Світан, для того, щоб керувати командою на запуск ракети, дуже багато людей має в цьому всьому ланцюжку бути задіяно – починаючи від оператора і закінчуючи командиром частини, з десяток людей або більше.

"Тому версія ракет можлива лише тоді, коли було ухвалено рішення на рівні верхнього керівництва, і це пройшло як команда на виконання. Тому що це воєнний злочин – військовим комплексом знищити цивільний борт. Не має значення, що він перевозив – це реально воєнний злочин без терміну давності", – наголосив Світан.

Тож, якщо на такі дії пішли, то цілий ланцюжок, це відразу буде зрозуміло. Тому версія з ракетою має місце, але вона занадто контраверсивна.

"А ось закладання в літак вибухової речовини є більш правдоподібною. Ми всі знаємо, що таке "рязанський цукор", коли ФСБшники закладали у будинки гексоген для підриву десятиповерхівок. Закласти кілька кілограмів вибухівки в основу напівкрил або в корпус – не важко", – переконаний військовий експерт.

Нагадаємо, ввечері 23 серпня у Тверській області Росії розбився літак, у якому, ймовірно, загинув очільник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, Все, що відомо про інцидент – читайте у матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Усі знають, що таке "рязанський цукор": Світан про ймовірну версію падіння літака з Пригожиним 5.00 5 2
Політика / Росія
27.08.2023 543
Еще материалы раздела «Росія»